Ντάλας Μάβερικς - Σαν Αντόνιο Σπερς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan συνεχίζει να επικεντρώνει την προσοχή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφιερώνοντας την καθημερινή προσφορά της μηδενικής γκανιότας σε έναν ακόμη αγώνα του NBA. Σήμερα, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα ανάμεσα σε Ντάλας Μάβερικς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

 

Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διατηρήσουν 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι η προμήθεια εκείνη που παρακρατούν οι bookmakers, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μειώνονται ελαφρά. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις δε θα μπορούσαν παρά να πάρουν την ανιούσα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα του NBA: 2.32 για νίκη των Ντάλας Μάβερικς και 1.75 για νίκη των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, ανεξαρτήτως του ποσού που θα στοιχηματίσουν, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη. Εξάλλου, η συγκεκριμένη προσφορά δε ζητά ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και δεν απαιτεί ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών που θα προκύψουν. Οι παίχτες μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στην ανάληψη των χρημάτων που θα κερδίσουν στοιχηματίζοντας στο Ντάλας Μάβερικς - Σαν Αντόνιο Σπερς.

 

Με λίγα λόγια, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αποψινού αγώνα αποκτούν αυξημένη αξία, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας. Και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία