Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Europa League

Οι ημιτελικοί του Champions League δίνουν σήμερα τη θέση τους σε αυτούς του Europa League και οι προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες έχουν προσαρμοστεί ανάλογα. Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, για παράδειγμα, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον ημιτελικό ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τσέλσι.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες που θα προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αφού πρώτα καλύψουν τους όρους της προσφοράς**, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τσέλσι. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ θα πρέπει και να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται στην αντίστοιχη αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι τιμές στα επιλεγμένα σημεία και φυσικό επόμενο είναι να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό ημιτελικό του Europa League έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.16 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 3.35 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Τσέλσι. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν, τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, όχι μόνο θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία