Δύο αγώνες μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan επικεντρώνεται σήμερα στην επικαιρότητα του μπάσκετ, καθώς δύο άκρως ενδιαφέροντες αγώνες υπόσχονται απόψε θέαμα, συγκινήσεις και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος. Πρόκειται για τον τέταρτο τελικό της ελληνικής Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο οποίος ενδεχομένως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, και τον έβδομο αγώνα των τελικών της Δύσης του NBA ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Οκλαχόμα Θάντερ.

 

Οι δύο αγώνες, μάλιστα, διατίθενται με 0% γκανιότα στον Stoiximan, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους σε αυτούς. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή κάθε αγώνα δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν από κάθε στοίχημα οι υπεύθυνοι, έχει μειωθεί στο 0% στην αγορά του νικητή αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ως συνήθως. Από τη στιγμή, λοιπόν, που βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, υπόσχονται και αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στα αντίστοιχα σημεία και προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Αναλυτικότερα, στον τελικό της Α1, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν ως εξής: 1.47 για νίκη του Παναθηναϊκού και 3.10 για νίκη του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, στον τελικό της Δύσης του NBA, οι αποδόσεις είναι οι εξής: 1.33 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και 4.00 για νίκη των Οκλαχόμα Θάντερ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά του Stoiximan, και ξεχωρίζουν από τη συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει στους ίδιους αγώνες οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, οι παίχτες πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή αγώνα και να προβλέψουν σωστά. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία