Ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες του Champions League που προσφέρονται σήμερα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες που θα καταφέρουν να προβλέψουν σωστά. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες και να εκμεταλλευτούν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις.

Οι αυξημένες αποδόσεις που θα συναντήσουν σήμερα τα μέλη της Novibet αφορούν συνολικά σε τρεις αγώνες της διοργάνωσης και οφείλονται σε δύο προσφορές**. Η πρώτη προσφορά** είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρόμα, ενώ η δεύτερη προσφορά** ενισχύει την συνολική απόδοση σε ένα συνδυαστικό στοίχημα που αφορά στις επιδόσεις της Μπάγερν Μονάχου και της Μπενφίκα στους αντίστοιχους αγώνες τους. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

ΤΣΣΚΑ-Ρόμα με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρόμα θα δουν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυξήθηκαν χάρη στην απουσία της γκανιότας* και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.23 για νίκη της ΤΣΣΚΑ, 3.62 για ισοπαλία και 2.03 για νίκη της Ρόμα.

 

Ενισχυμένη απόδοση σε δύο αγώνες

Παράλληλα, η Novibet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε και μια ενισχυμένη απόδοση, η οποία συνοδεύει ένα συνδυαστικό στοίχημα. Το στοίχημα προβλέπει ότι η Μπάγερν και η Μπενφίκα θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους σημερινούς τους αγώνες (με AEK και Άγιαξ αντίστοιχα) και συνοδεύεται από την απόδοση 2.50.

Και οι δύο προσφορές**, τέλος, υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές και ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία