Λάτσιο-Νις με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες του Champions League δίνουν σήμερα την σκυτάλη του κορυφαίου θεάματος σε εκείνους του Europa League που διοργανώνονται ανά την Ευρώπη. Ανάμεσα στις σημερινές επιλογές στοιχηματισμού ξεχωρίζουν αρκετές, αλλά στην περίπτωση της νόμιμης εταιρείας στοιχήματος Novibet τη διαφορά κάνει η αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Νις, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά** είναι γνωστή στα μέλη της Novibet, καθώς έχουν εκμεταλλευτεί ουκ ολίγες φορές την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν στα σημεία που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα αυξημένης αξίας – άλλωστε, θα έχουν στη διάθεσή τους αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από ότι δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League: 1.60 για νίκη της Λάτσιο, 4.60 για ισοπαλία και 6.20 για νίκη της Νις. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η συγκεκριμένη προσφορά** συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις και δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να συνδεθούν στον λογαριασμό που διατηρούν στη Novibet και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Λάτσιο-Νις, πριν την έναρξή του στις 22:05.

Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία