Βιγιαρεάλ-Βαλένθια με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H ισπανική Primera Division συνεχίζεται, μερικές ώρες πριν το 2015 μας αποχαιρετήσει οριστικά, και οι παίχτες που στοιχηματίζουν online μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες από τις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τα μεγαλύτερα κέρδη θα τα εξασφαλίσουν, μάλιστα, στον Stoiximan, καθώς η ιστοσελίδα του στοιχήματος επέλεξε τον συγκεκριμένο αγώνα ως τον τελευταίο της χρονιάς, στον οποίο δε θα διατηρήσει γκανιότα. Με λίγα λόγια, λοιπόν, οι παίχτες θα βρουν αυξημένες αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς η γκανιότα (η συνηθισμένη προμήθεια του Stoiximan) απουσιάζει.

 

Βέβαια, η σημερινή προσφορά του Stoiximan για το Βιγιαρεάλ-Βαλένθια αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, όπως συνήθως. Και, προκειμένου να δουν μπροστά τους τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του (ο αγώνας ξεκινά στις 17:00). Φυσικά, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Primera Division: 2.04 για νίκη της Βαλένθια, 3.55 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Βαλένθια. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, καθώς απουσιάζει η προμήθεια του Stoiximan που τις κρατά σε χαμηλότερα επίπεδα, με αποτέλεσμα να αποτελούν κάποιες από τις υψηλότερες στην αγορά.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δεν είναι εξαιρετικά συμφέρουσα μόνον επειδή υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χωρίς να αυξάνει παράλληλα το ρίσκο. Άλλωστε, δε ζητά άλλα ανταλλάγματα από τους παίχτες, πέρα από μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Άλλου είδους ανταλλάγματα και προϋποθέσεις, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, απουσιάζουν.

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και η προσφορά της μηδενικής γκανιότας είναι η αγαπημένη του προσφορά και η πιο συμφέρουσα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία