Μίλαν-Μπολόνια με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια ακόμη προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και προσπαθούν να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Η νέα προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, την οποία θα μπορέσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Μπολόνια.

Η προσφορά της Goalbet περιλαμβάνει μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των τριών αυξημένων αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης των αυξημένων κερδών

Η προσφορά της 0% γκανιότας συνοδεύεται από απλές προϋποθέσεις και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στο Μίλαν-Μπολόνια θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στην αγορά του 1Χ2. Αφού τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα πρέπει απλά να περιμένουν να διευθετηθούν.

Όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς που κάνουν τη διαφορά

Οι αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet είναι τρεις και βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας: 1.70 για νίκη της Μίλαν, 3.76 για ισοπαλία και 6.22 για νίκη της Μπολόνια. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές, εφόσον βέβαια καλύψουν στο έπακρο τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία