Πλατανιάς-Ηρακλής με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοινώνει καθημερινά μια προσφορά** για όσα μέλη της στοιχηματίζουν κυρίως στο ποδόσφαιρο και η αρχή της τρέχουσας εβδομάδας δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά από τη στιγμή που το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα της ελληνικής Superleague.

Αναλυτικότερα, σήμερα έρχονται αντιμέτωποι ο Πλατανιάς με τον Ηρακλή, σε έναν αγώνα της Superleague που η Novibet προσφέρει με 0%. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Υψηλότερα κέρδη λόγω υψηλότερων αποδόσεων

Η προσφορά** της Novibet είναι υπεύθυνη για την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων. Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτή, εξαλείφεται η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, μειώνοντας λίγο τις αποδόσεις. Έτσι, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και υπόσχονται πλέον περισσότερα κέρδη.

Η προσφορά** της Novibet ισχύει για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Πλατανιάς-Ηρακλής. Αναλυτικότερα, οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.95 για νίκη του Πλατανιά, 3.40 για ισοπαλία και 5.00 για νίκη του Ηρακλή.

 

Πάνω από το μέσο όρο της αγοράς

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις της Novibet στο 1Χ2 του Πλατανιάς-Ηρακλής, όχι μόνο βρίσκονται υψηλότερα από το κανονικό, αλλά έχουν ξεπεράσει και το μέσο όρο της αγοράς. Κάτι τέτοιο είναι λογικό και αναμενόμενο, καθώς οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις, σε αντίθεση με τη Novibet που έχει εφαρμόσει την προσφορά** της.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο Πλατανιάς-Ηρακλής μέσω της Novibet και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από τους υπόλοιπους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, τέλος, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Πλατανιάς-Ηρακλής, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:30. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν και σωστά. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη.

Για την παραπάνω προσφορά** ισχύουν οι σχετικοί όροι και οι προϋποθέσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία