Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στη Bundesliga 2

H Novibet ξεχωρίζει σήμερα έναν συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου και τον προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μέσω της καθιερωμένης πια προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Ο αγώνας που επέλεξαν οι υπεύθυνοι για τη σημερινή προσφορά** είναι αυτός ανάμεσα σε Όσναμπρικ και Μπίλεφελντ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga 2.

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει επηρεάσει τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Όσναμπρικ-Μπίλεφελντ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet μπορούν να συμμετάσχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες θέλουν α εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, στις 21:30. Επιπλέον, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και να διευθετηθούν ως κερδισμένα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν κέρδη, τα οποία θα είναι αυξημένα, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Επιπλέον, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να συνοδεύονται από περιορισμούς και προϋποθέσεις.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάσει η προσφορά**

Οι μόνες αποδόσεις που επηρεάζει η προσφορά** είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές θα παραμείνουν αυξημένες έως την έναρξη του αγώνα και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.00 για νίκη της Όσναμπρικ, 3.85 για ισοπαλία και 2.45 για νίκη της Μπίλεφελντ. Σε σύγκριση με αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία