Μάλαγα – Λας Πάλμας με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet δεν είναι τόσο γνωστή για το πλούσιο πρόγραμμα προσφορών της (άλλωστε, ανακοινώνει μόνο τις βασικές), αλλά μία από αυτές, όχι μόνο ανανεώνεται σε καθημερινή βάση, αλλά αποτελεί ίσως την αγαπημένη των παιχτών του στοιχήματος. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει καθημερινά σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Η προσφορά αυτή έχει ενεργοποιηθεί και σήμερα στην Championsbet, με αποτέλεσμα να δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο. Ουσιαστικά, χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, αυτού της Primera Division ανάμεσα σε Μάλαγα και Λας Πάλμας δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως, και παραμένουν σε υψηλότερα κέρδη. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, ώστε να αποκομίσει κέρδος ο bookmaker. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις δε μειώνονται και τα κέρδη απλά προστίθενται σε αυτά που διεκδικούν οι παίχτες.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στον αγώνα της Primera Division θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.07 για νίκη της Μάλαγα, 3.58 για ισοπαλία και 4.22 για νίκη της Λας Πάλμας.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις αυξήθηκαν σε βαθμό που να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά όταν συγκρίνονται με αποδόσεις που έχουν μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της εφαρμογής γκανιότας. Όσοι, λοιπόν, διεκδικήσουν κέρδη στο Μάλαγα – Λας Πάλμας μέσω της Championsbet θα διεκδικήσουν μεγαλύτερα ποσά με το ίδιο ακριβώς ρίσκο.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να κερδίσουν.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία