Λέστερ-Σεβίλλη με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν σήμερα και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για όσους σκοπεύουν να τους παρακολουθήσουν, αλλά και για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον από άλλους, ενώ κάποιοι άλλοι συμμετέχουν και σε σχετικές προσφορές** που μπορούν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν σε αυτούς οι παίχτες.

 

Ευκαιρία για περισσότερα κέρδη

Ένας τέτοιος αγώνας είναι ο αποψινός ανάμεσα σε Λέστερ και Σεβίλλη, ο οποίος όχι μόνο έχει κάποια χαρακτηριστικά ντέρμπι, αλλά προσφέρεται και με 0% γκανιότα* στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά εξαρτώνται από τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε στον αγώνα η Novibet, οι οποίες έχουν ως εξής: 3.35 για νίκη της Λέστερ, 3.75 για ισοπαλία και 2.27 για νίκη της Σεβίλλης.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Οι αποδόσεις του Λέστερ-Σεβίλλη έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Αν διατηρούσε κανονικά γκανιότα*, οι αποδόσεις θα είχαν μειωθεί ελαφρώς, προκειμένου να εξασφαλίσει ο bookmaker την προμήθειά του. Χωρίς αυτή, όμως, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες εξίσου υψηλότερα κέρδη, αλλά χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά**, μάλιστα, η Novibet έχει ανακοινώσει κάποιες από τις υψηλότερες αποδόσεις στον αγώνα. Οι αποδόσεις της βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους, εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν;

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στον αγώνα της Λέστερ με τη Σεβίλλη, στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Τέλος, για να εισπράξουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλιστα τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά**, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία