Κορυφαίες αποδόσεις στη Β’ Βραζιλίας από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα ένα σετ αυξημένων αποδόσεων στο ποδόσφαιρο, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον επιλεγμένο αγώνα και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον αγώνα της Β’ Κατηγορίας Βραζιλίας ανάμεσα σε Κρισιούμα και Πόντε Πρέτα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και να μοιράζουν περισσότερα κέρδη στους νικητές, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να καλύψουν οι παίχτες, συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κρισιούμα και Πόντε Πρέτα. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ βασική προϋπόθεση είναι και να διευθετηθούν ως νικητήρια.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της 0% γκανιότας της Goalbet βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Με τη γκανιότα να απουσιάζει, οι αποδόσεις αυτές διαμορφώθηκαν ως εξής: 2.86 για νίκη της Κρισιούμα, 3.18 για ισοπαλία και 2.97 για νίκη της Πόντε Πρέτα. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη (περισσότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού) και θα παραμείνουν αυξημένες έως την έναρξη του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία