Αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγκάρδη ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ξεκινά τη νέα εβδομάδα με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε και την προηγούμενη: με μία προσφορά για εκείνα τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας και θέλουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Η σημερινή προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγκάρδη.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάποιες αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2, και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet είναι συγκεκριμένα. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη, στο pre-game (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά), και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Τα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα διευθετηθούν ως κερδισμένα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

Τα κέρδη των νικητών, μάλιστα, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, παρόλο που προέρχονται από προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον σημερινό αγώνα

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της Goalbet θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.41 για νίκη της Ουνιόν Βερολίνου, 3.59 για ισοπαλία και 3.24 για νίκη της Στουτγκάρδης.

Χάρη στην προσφορά, οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ξεπερνούν (επομένως υπόσχονται και περισσότερα κέρδη στους νικητές) τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Και, χάρη σε αυτές, τα μέλη της Goalbet έχουν την ευκαιρία για περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία