Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο

Αν και η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για ποικιλία επιλογών στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, όσοι ψάξουν θα βρουν κάποια μικρότερη ή μεγαλύτερη ευκαιρία. Για παράδειγμα, μπορούν να στραφούν στους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου U20 και να επιλέξουν έναν από τους αγώνες του σημερινού προγράμματος. Παράλληλα, τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet μπορούν να επιλέξουν έναν από αυτούς τους αγώνες και να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους, χάρη σε κάποιες αυξημένες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε ότι διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία που διεξάγεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου U20. Αποτέλεσμα της προσφοράς** είναι να μπορούν οι παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί (όπως γίνεται πάντα) και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της προσφοράς** της η εταιρεία στοιχήματος έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ποδοσφαίρου: 3.10 για νίκη της Ιταλίας, 3.12 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Αγγλίας. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Για να μπορέσει κάποιος παίχτης να συμμετάσχει στην προσφορά** της Novibet, δεν έχει παρά να τοποθετήσει ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα, στις 14:00, αλλά και να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα χρήματα που θα εισπράξει, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να τζιράρει την αξία τους για να τα απελευθερώσει.

Ύστερα από τους αγώνες Δανία-Γερμανία και Ιταλία-Ουρουγουάη που πρόσφερε η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet με 0% γκανιότα*, σειρά έχουν σήμερα οι μικροί της Ιταλίας και της Αγγλίας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία