Κορυφαίες αποδόσεις σε Ιταλία και Ισπανία από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Δύο από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που συνεχίζονται και σήμερα και προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet είναι το ιταλικό και το ισπανικό. Η Serie A και η Primera Division περιλαμβάνουν κάποιους ενδιαφέροντες αγώνες στο πρόγραμμά τους και δύο από αυτούς καταφέρνουν να ξεχωρίσουν περισσότερο από τους υπόλοιπους – ο πρώτος είναι αυτός ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Σασουόλο και ο δεύτερος αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Χιρόνα.

Οι δύο αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζουν ακόμη πιο εύκολα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους δύο επιλεγμένους αγώνες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στα στοιχήματα του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει στους δύο επιλεγμένους αγώνες και αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Για να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς απαιτήσεις τζιραρίσματος ή άλλα ανταλλάγματα.

Μέσω της προσφοράς της Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, λοιπόν, οι επιλεγμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: στον αγώνα της Serie A, η νίκη της Σαμπντόρια πληρώνει 2.20, η ισοπαλία 3.60 και η νίκη της Σασουόλο 3.70, ενώ στον αγώνα της Primera Division, η νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ πληρώνει 1.82, η ισοπαλία 3.81 και η νίκη της Χιρόνα 5.11.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία