Ουγγαρία-Ελβετία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το δημοφιλέστερο άθλημα προς στοιχηματισμό στη Novibet (όπως και στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες) και, ειδικά όταν βρισκόμαστε εν μέσω σημαντικών διοργανώσεων (όπως τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 που διεξάγονται αυτές τις ημέρες), τα στοιχήματα πέφτουν βροχή. Μερικές φορές, μάλιστα, οι παίχτες δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιον αγώνα να πρωτοδιαλέξουν, ώστε να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη.

 

Σήμερα, λοιπόν, είναι πιθανότατα μία τέτοια ημέρα, αλλά η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet βοηθά τους παίχτες της να επιλέξουν έναν αγώνα, κάνοντας τον στοιχηματισμό σε αυτόν ακόμα πιο συμφέροντα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ελβετία, ο οποίος περιέχει κάποιες αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η Novibet, άλλωστε, διατηρεί 0% γκανιότα* στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί – όπως γίνεται κάθε φορά που διατηρεί κανονικά γκανιότα* η Novibet – και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ουγγαρία-Ελβετία θα βρουν αυξημένες αποδόσεις που θα φέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet για τον σημερινό αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ έχουν ως εξής: 3.53 για νίκη της Ουγγαρίας, 3.30 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη της Ελβετίας. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ελαφρώς και καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά όσες μειώθηκαν, προκειμένου να διατηρηθεί σε κανονικά επίπεδα η γκανιότα*.

 

Τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τη σέντρα του αγώνα, στις 21:45. Οι παίχτες αυτοί θα πρέπει απλά να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, αν τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία