Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: Ενισχυμένη αξία στο Μπενεβέντο-Σπέτσια

Αν και το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου μπορεί να χαρακτηριστεί χωρίς υπερβολές φτωχό, όσοι αναζητούν ευκαιρίες στα κορυφαία και μη πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα που ενδεχομένως τους αποφέρουν κέρδη. Κάποια από αυτά, μάλιστα, μπορούν να έχουν ενισχυμένη αξία, χάρη σε προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες.

Μια τέτοια είναι και η Goalbet, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της ιταλικής Serie B ανάμεσα σε Μπενεβέντο και Σπέτσια.

 

0% γκανιότα στο Μπενεβέντο-Σπέτσια

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά, η οποία αφορά στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπενεβέντο και Σπέτσια. Η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει τη γκανιότα στο 0%, με αποτέλεσμα να μη διατηρείται η καθιερωμένη προμήθεια και οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί. Παραμένουν έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Βέβαια, όπως πάντα, η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και μόνο σε όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Χάρη στην προσφορά, η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Goalbet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις που ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων, αφού οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Οι εν λόγω αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie B έχουν ως εξής: 2.42 για νίκη της Μπενεβέντο, 3.16 για ισοπαλία και 3.58 για νίκη της Σπέτσια. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Μπενεβέντο-Σπέτσια και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, είναι απαραίτητο να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Όσοι κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλες προσφορές, οι παίχτες δε θα είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον χρημάτων, προκειμένου να τα απελευθερώσουν. Αντίθετα, από την πρώτη στιγμή που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, τα κέρδη θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη.

Η Goalbet συνηθίζει να ανακοινώνει την προσφορά της μηδενικής γκανιότας στο ιταλικό πρωτάθλημα το ίδιο συνέβη και χτες στον αγώνα μεταξύ Πεσκάρα-Παλέρμο για την Serie A.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία