Άγιαξ-Τότεναμ με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet συνεχίζει να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους σε κορυφαίους αγώνες, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, και σήμερα οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Άγιαξ και Τότεναμ.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του αγώνα και υπόσχεται να τους ανταμείψει με αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς της 0% γκανιότας

Η προσφορά της 0% γκανιότας ουσιαστικά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker, η οποία μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Χωρίς τη γκανιότα, λοιπόν, οι τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του Άγιαξ-Τότεναμ δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, μάλιστα, το μόνο που έχουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Άγιαξ-Τότεναμ, πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι καλύψουν τη συγκεκριμένη προϋπόθεση θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και όσοι προβλέψουν σωστά θα τα εξασφαλίσουν, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι τρεις αυξημένες αποδόσεις του αγώνα

Οι τρεις αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.33 για νίκη του Άγιαξ, 3.72 για ισοπαλία και 3.27 για νίκη της Τότεναμ. Είναι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τα αντίστοιχα των αποδόσεων που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, η οποία διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

Και στον πρώτο αγώνα του Champions League Τότεναμ-Άγιαξ η Goalbet είχε ανακοινώσει 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία