Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Με δεκάδες αγώνες να σημαίνουν σήμερα την επιστροφή των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet έχουν άφθονες επιλογές στη διάθεσή τους, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιοι παίχτες, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν κάποια στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, αφού η σημερινή προσφορά της Goalbet τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, σε δύο επιλεγμένους αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων: αυτού της Primera Division ανάμεσα σε Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ και αυτόν της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Νιμ και Σεντ Ετιέν.

 

Η σημερινή προσφορά της Goalbet

Την προσφορά της Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων και να προσπαθήσουν, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν πάρει, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που έχει φέρει η προσφορά.

Τα κέρδη των νικητών, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρία απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Αυξημένες αποδόσεις σε δύο επιλεγμένους αγώνες

Η σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είναι υπεύθυνη για την αύξηση έξι συνολικά αποδόσεων στους δύο αγώνες. Πρόκειται για τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, οι οποίες έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: στον αγώνα της Primera Division, η νίκη της Βαγιαδολίδ συνοδεύεται από απόδοση 3.51, η ισοπαλία από 3.26 και η νίκη της Εσπανιόλ από απόδοση 2.43, ενώ στον αγώνα της Ligue 1, η νίκη της Νιμ συνοδεύεται από απόδοση 2.80, η ισοπαλία από 3.47 και η νίκη της Σεντ Ετιέν από 2.80.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία