Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet υποδέχεται τους αγώνες του Champions League με μία προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της με αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα της διοργάνωσης. Ο αγώνας που ξεχωρίζει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Με άλλα λόγια, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου σημερινού αγώνα, υποσχόμενη έτσι να ανταμείψει με εξίσου αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Τα ανταλλάγματα που οφείλουν να παραχωρήσουν, μάλιστα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας είναι ελάχιστα, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αξία της προσφοράς.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν και μόνο για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σε αυτόν οι παίχτες. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο pre-game και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς από τον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.48 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 3.88 για ισοπαλία και 2.94 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι η απουσία της γκανιότας τους έχει επιτρέψει να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία