Δύο αγώνες μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν την τιμητική τους απόψε στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, καθώς έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές στοιχηματισμού, αλλά και δύο προσφορές που μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Το σημερινό πρόγραμμα, άλλωστε, περιλαμβάνει αγώνες της Euroleague στην Ευρώπη και αγώνες του NBA στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

Σε δύο από αυτούς τους αγώνες, λοιπόν, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα και έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα. Η συγκεκριμένη προσφορά πραγματοποιείται μέσω της εξάλειψης της προμήθειας (γνωστής ως γκανιότας) που διατηρεί από κάθε σημείο ο Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Ο πρώτος αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα απόψε, είναι αυτός που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Euroleague, ανάμεσα σε Κίμκι και Ολυμπιακό. Στον αγώνα αυτό, οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.79 για νίκη της Κίμκι και 2.25 για νίκη του Ολυμπιακού.

 

Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο του NBA, ανάμεσα σε Χιούστον Ρόκετς και Σικάγο Μπουλς. Και σε αυτόν, η γκανιότα έχει μηδενιστεί και οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν ως εξής: 1.44 για νίκη των Χιούστον Ρόκετς και 3.25 για νίκη των Σικάγο Μπουλς.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν αυξηθεί σε σημείο που να αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Και, χάρη στους απλούς όρους της προσφοράς, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας στην αγορά του νικητή σε κάθε αγώνα. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα – αυτός της Euroleague ξεκινά στις 20:45 και αυτός του NBA στις 02:00 τα ξημερώματα.

Και χτες που το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ήταν ''φτωχό'' ο Stoiximan ανακοίνωσε την 0% γκανιότα για τον αγώνα της Γαλατασαράι με τη Γκραν Κανάρια για το μπασκετικό Eurocup.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία