Δυνατότητα δημιουργίας αγοράς στους σημερινούς αγώνες του Champions League από την Bet365

To Champions League επιστρέφει σήμερα και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε δύο αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι και αυτόν ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπάγερν Μονάχου. Οι στοιχηματικές επιλογές που βρίσκονται στη διάθεση των παιχτών (ανεξάρτητα από το ποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες θα επιλέξουν) είναι άφθονες, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δίνεται η ευκαιρία για ακόμα περισσότερους τρόπους διεκδίκησης κερδών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365, η οποία δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να φτιάξουν τις δικές τους αγορές στοιχήματος, συνδυάζοντας σημεία από διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα. Χάρη στην επιλογή “Φτιάξτε αγορά”, τα μέλη της Bet365 μπορούν να συνδυάσουν επιλογές από κάθε αγώνα του Champions League και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

“Φτιάξτε αγορά” στους σημερινούς αγώνες του Champions League

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη δυνατότητα δεν έχουν παρά να επιλέξουν έναν από τους σημερινούς αγώνες του Champions League και το μενού της σχετικής υπηρεσίες. Στο μενού που θα εμφανιστεί θα τους ζητηθεί να προσθέσουν τις επιλογές τους.

Κάθε παίχτης έχει στη διάθεσή τους έως και έξι επιλογές, οι οποίες θα πρέπει να προέρχονται από διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα. Οι διαθέσιμες αγορές είναι οι εξής: 1Χ2 (τελικό ή ημίχρονο), GG/NG, αριθμός των γκολ, σκόρερ (πρώτος, τελευταίος κτλ.), κόρνερ, κάρτες και ομάδα που θα προκριθεί. Οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν σημεία από οποιεσδήποτε από τις παραπάνω αγορές και να δημιουργήσουν ένα συνδυαστικό στοίχημα που θα διεκδικήσει αυξημένα κέρδη.

Τέλος, αν και η συγκεκριμένη λειτουργία προορίζεται για στοιχήματα στον ίδιο αγώνα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τους δύο σημερινούς αγώνες του Champions League και στοιχηματικές επιλογές μέσω του “Φτιάξτε αγορά”. Σε μια τέτοια περίπτωση, ισχύουν οι κανόνες του παρολί.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία