Ενισχυμένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Δύο νέες προσφορές** της εταιρίας στοιχήματος Novibet υπόσχονται αυξημένα κέρδη σήμερα, στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Οι δύο προσφορές** ενισχύουν μια σειρά από αποδόσεις με διαφορετικούς τρόπους. Αμφότερες, όμως, υπόσχονται το ίδιο πράγμα: αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Η πρώτη από τις δύο προσφορές** είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπέτις. Και η δεύτερη αποτελείται από δύο συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις που αφορούν σε δύο επιλεγμένους αγώνες: αυτόν του αγγλικού EFL Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ και αυτόν του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Χιρόνα.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*

Η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπέτις, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στα τρία σημεία του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.47 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.55 για ισοπαλία και 3.18 για νίκη της Μπέτις.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, χωρίς να έχουν ρισκάρει παραπάνω.

 

Η προσφορά** των ενισχυμένων αποδόσεων

Η δεύτερη προσφορά**, από την άλλη, βασίζεται σε δύο στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Και σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, το πρώτο αφορά στον αγώνα της Τσέλσι με την Τότεναμ και προβλέπει ότι θα σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα οι Αζάρ και Ζιρού. Η ενισχυμένη απόδοση που συνοδεύει το στοίχημα βρίσκεται στο 5.45. Το δεύτερο στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης αφορά στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χιρόνα και προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και ο αριθμός των γκολ θα είναι over 2,5. Σε αυτή την περίπτωση, η αποδόση φτάνει το 2.25.

Χάρη στις δύο παραπάνω προσφορές**, λοιπόν, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα και προσπαθώντας να προβλέψουν σωστά.

Και τις δύο αυτές προσφορές** μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet που τις ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία