Ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten: Έκρηξη αποδόσεων στο El Clasico της Κυριακής!

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και συνοδεύει με τη συγκεκριμένη προσφορά το El Clasico της Κυριακής, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα! Η νέα αυτή προσφορά προκαλεί έκρηξη αποδόσεων σε επιλεγμένα στοιχήματα και οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

Η νέα προσφορά, λοιπόν, αφορά αυτές τις ημέρες στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Πώς λειτουργεί η νέα προσφορά της Interwetten;

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχει επιλέξει κάποια από τα σημεία στοιχηματισμού στο El Clasico της Κυριακής και έχει ενισχύσει τις αποδόσεις που τα συνοδεύουν. Τα στοιχήματα αυτά είναι πιο ασυνήθιστα από τις κλασικές επιλογές και αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους παίχτες να πρωτοτυπήσουν, αλλά και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Για παράδειγμα, η Interwetten έχει ενισχύσει τις αποδόσεις στα στοιχήματα που προβλέπουν πως θα νικήσει η Ρεάλ και το πρώτο γκολ θα σκοράρει ο Μπενζεμά (13.00), πως θα νικήσει η Μπαρτσελόνα και το πρώτο γκολ θα σκοράρει ο Μέσι (13.00), πως η Ρεάλ θα κερδίσει με μηδέν παθητικό (5.50), πως η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει με μηδέν παθητικό (7.50) και άλλα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μετρητών. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, την Κυριακή στις 22:00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία