Γουλβς-Λιντς με μεγάλη ποικιλία επιλογών στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός ανάμεσα σε Γουλβς και Λιντς, που διεξάγεται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League. Ο εν λόγω αγώνας συγκεντρώνει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και, όπως είναι φυσικό, είναι διαθέσιμος σε όλες τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων και η Betshop. Ειδικά στη Betshop, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, τα οποία καλύπτουν πολλές και διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop, άλλωστε, έχει ανακοινώσει μια σειρά συνηθισμένων και μη στοιχηματικών αγορών για το Γουλβς-Λιντς, οι οποίες περιλαμβάνουν από το 1Χ2 και το over/under έως τον αριθμό των καρτών και μια σειρά από combo στοιχήματα, που μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι στοιχηματικές επιλογές της Betshop στο Γουλβς-Λιντς

Οι παίχτες που θα συνδεθούν στον λογαριασμό τους στη Betshop και θα επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Λιντς θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε αρκετές διαφορετικές κατηγορίες αγορών. Πρώτα απ’ όλα, είναι διαθέσιμες οι βασικές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το draw no bet, το ακριβές σκορ, το χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στις αγορές των ημιχρόνων, οι οποίες περιλαμβάνουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιλογές.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές που προσφέρει η Betshop γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν στοιχήματα που αφορούν μόνο στη γηπεδούχο ή στη φιλοξενούμενη του αγώνα, αλλά και μια σειρά από combo στοιχήματα, τα οποία συνδυάζουν προβλέψεις, όπως το 1Χ2 και το over/under, το αποτέλεσμα και το GG/NG και άλλες.

Τέλος, η Betshop προσφέρει και μια σειρά από πιο ιδιαίτερες αγορές. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν τα στοιχήματα για τον αριθμό των καρτών και των κόρνερ και εκείνα που αφορούν στα γκολ (ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη, το δεκάλεπτο του πρώτου γκολ και άλλα). Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα στην Betshop έως την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν από νέα στο live στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία