Ενισχυμένες αποδόσεις για τη Euroleague ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Σήμερα επιστρέφουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα οι αναμετρήσεις της Euroleague, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ, και οι λάτρεις του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα, αλλά και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ειδικά τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα έχουν στη διάθεσή τους άφθονες επιλογές, χάρη σε συνηθισμένα και… ασυνήθιστα στοιχήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της.

Ένα από τα στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η Novibet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, για τους αγώνες της Euroleague, μάλιστα, συνοδεύεται από ενισχυμένη απόδοση. Χάρη σε αυτή την απόδοση, όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο στοίχημα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, περισσότερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Συνδυαστικό στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης στη Euroleague

Αναλυτικότερα, το εν λόγω στοίχημα συνδυάζει τρία αποτελέσματα σε μία πρόβλεψη και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη. Το στοίχημα συνδυάζει προβλέψεις σε τρεις αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης, αυτόν ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Κίμκι και αυτόν ανάμεσα σε Εφές και Ζαλγκίρις. Συγκεκριμένα, όσοι τοποθετήσουν το συγκεκριμένο στοίχημα θα προβλέπουν ότι Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε και Εφές θα νικήσουν τις αντιπάλους τους στους επόμενους αγώνες τους.

Η απόδοση που συνοδεύει τη συγκεκριμένη πρόβλεψη κυμαίνεται στο 2.92 και ουσιαστικά έχει ενισχυθεί, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη στους νικητές. Με άλλα λόγια, το ρίσκο στοιχηματισμού παραμένει το ίδιο, ενώ τα υποσχόμενα κέρδη είναι περισσότερα.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση που ανακοίνωσε η Novibet στους επιλεγμένους αγώνες της Euroleague, τέλος, δεν έχουν παρά να επιλέξουν το κατάλληλο σημείο και να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους πριν την έναρξη των αγώνων. Και, εφόσον η πρόβλεψη επαληθευθεί, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία