Ειδικά στοιχήματα για την Superleague στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το Σάββατο επανέρχονται οι αγώνες της ελληνικής Superleague και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές των αγώνων, όπως το σκορ, το τελικό αποτέλεσμα κτλ.. Παράλληλα, στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και κάποια πιο ιδιαίτερα στοιχήματα που αφορούν στο σύνολο της επερχόμενης 23ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες και να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους. Σε αυτά τα ειδικά στοιχήματα, άλλωστε, δεν είναι αναγκασμένοι να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα ή το σκορ ενός συγκεκριμένου αγώνα, αλλά το σύνολο των γκολ, των καρτών και άλλων πτυχών των αναμετρήσεων.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για τη Superleague

Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε οχτώ κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων για την 23η αγωνιστική της Superleague. Η πρώτη από αυτές αφορά στο ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ ή θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα της. Επίσης, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο σύνολο γκολ της αγωνιστικής, στο σύνολο κίτρινων καρτών ή στο σύνολο γκολ, καρτών και κόρνερ. Οι επιλογές τους σε αυτές τις περιπτώσεις εμφανίζονται με τη μέθοδο του over/under, ενώ έχουν παράλληλα και τη δυνατότητα να προβλέψουν τον αριθμό των συνολικών γκολ με τη μέθοδο του 5-way.

Τέλος, υπάρχουν και δύο ειδικά στοιχήματα που αφορούν σε αντίστοιχα ζεύγη ομάδων: τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Οι ομάδες δεν παίζουν μεν μεταξύ τους, αλλά οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις όσον αφορά στις μεταξύ τους επιδόσεις, όπως να σκοράρουν και οι δύο.

Τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα κλείσουν λίγο πριν την έναρξη των αγώνων της 23ης αγωνιστικής της Superleague, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από τα τέλη του 2012 και αποτελεί μάλιστα και χορηγό αρκετών ελληνικών ομάδων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία