550+ στοιχήματα στο Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

O αγώνας ποδοσφαίρου που παρουσιάζει σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον (τουλάχιστον από ελληνικής πλευράς) είναι ο προκριματικός του Champions League ανάμεσα σε Μπασάκσεχιρ και Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει και αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, η οποία έχει φροντίσει να προσφέρει εκατοντάδες διαφορετικά στοιχήματα στα μέλη της.

Συγκεκριμένα, τα στοιχήματα που προσφέρει η Goalbet στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού ξεπερνούν τα 550 και δίνουν πολλές επιλογές στους παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Οι αγορές της Goalbet στο Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός

Οι πρώτες στοιχηματικές αγορές που θα συναντήσουν τα μέλη της Goalbet στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού είναι και οι πιο συνηθισμένες. 1Χ2 (0% γκανιότα), over/under, χάντικαπ, ημίχρονο/τελικό, σκόρερ και ακριβές σκορ απευθύνονται στους πιο παραδοσιακούς παίχτες, ενώ παράλληλα αποτελούν μόνο την αρχή των όσων προσφέρει η Goalbet.

Ακολουθούν, άλλωστε, πιο ιδιαίτερες αγορές, όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα και άλλα. Παράλληλα, η Goalbet έχει ανακοινώσει μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα (όπως το τελικό αποτέλεσμα και over/under), αλλά και μια σειρά από ασιατικά στοιχήματα, στο χάντικαπ, στον αριθμό των γκολ και στον αριθμό των κόρνερ.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές που έχουν οι παίχτες στη διάθεσή τους είναι ακόμη πιο ιδιαίτερες. Μπορούν να στοιχηματίσουν στα γκολ κάθε ομάδας με διαφορετικούς τρόπους, στα μονά/ζυγά και στους χρόνους που θα σημειωθούν τα γκολ της αναμέτρησης.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις, που εμφανίζουν τις πιθανότητες νίκης και τα πιθανά κέρδη. Όλα τα στοιχήματα, μάλιστα, θα αντικατασταθούν από νέα μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, κατά τη διάρκεια του live στοιχήματος.

Τέλος να σημειώσουμε πως στον αγώνα Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός μπορούν να στοιχηματίσουν και όλοι οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία