1.450+ στοιχήματα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, γνωστή για τον τεράστιο αριθμό στοιχημάτων που προσφέρει σε όλες τις κορυφαίες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της, με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, που διεξάγεται σήμερα, στο πλαίσιο του EFL Cup. Τα μέλη της Goalbet έχουν σήμερα περισσότερα από 1.450 στοιχήματα, προκειμένου να εντοπίσουν ευκαιρίες στοιχηματισμού και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ανακοινώσει δεκάδες αγορές στο σημερινό αγγλικό ντέρμπι και το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια ποικιλία επιλογών, με συνηθισμένες και ασυνήθιστες προβλέψεις, που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ διεξάγεται απόψε στις 21:45 και, έως τότε, οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην Goalbet μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 1.450 στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα και μετά θα αντικατασταθούν από νέα στο live στοίχημα.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές, άλλες πιο συνηθισμένες και άλλες πιο ασυνήθιστες. Στην πρώτη κατηγορία, για παράδειγμα, βρίσκονται οι πιο δημοφιλείς αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το GG/NG, το ακριβές σκορ, η διπλή ευκαιρία και το ισοπαλία όχι στοίχημα. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ του αγώνα, αλλά και στο ημίχρονο/τελικό.

Η Goalbet που ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, έχει ανακοινώσει μια μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων για κάθε ημίχρονο του αγώνα, ενώ παράλληλα προσφέρει και μια σειρά πιο ασυνήθιστων επιλογών, όπως το να κριθεί ο αγώνας στα πέναλτι, να βρεθεί μια ομάδα πίσω στο σκορ και να νικήσει, να σημειωθεί το πρώτο γκολ σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και άλλα. Δεν απουσιάζουν ούτε τα συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία επιτρέπουν στους παίχτες να τοποθετήσουν δύο προβλέψεις σε ένα στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία