Ενισχυμένες αποδόσεις για το Champions League ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Για μια ακόμη ημέρα, οι αγώνες του Champions League θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, αφού το ενδιαφέρον που τους συνοδεύει είναι μεγάλο και οι ευκαιρίες στοιχηματισμού είναι άφθονες. Στις ήδη υπάρχουσες, μάλιστα, η Novibet φρόντισε να προσθέσει μερικές ακόμη, που συνδυάζουν κάποιες προβλέψεις και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Τα νέα στοιχήματα της Novibet αφορούν σε συνδυαστικές προβλέψεις των σημερινών αγώνων του Champions League και το καθένα από αυτά συνοδεύεται από μία ενισχυμένη απόδοση, η οποία μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το πρώτο από τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοινώνει η Novibet αφορά αποκλειστικά σε όσους αγώνες ξεκινούν απόψε στις 22:00 και προβλέπει ότι σε όλους θα σημειωθούν over 2,5 γκολ. Η απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο έχει ενισχυθεί στο 15.25.

Επιπλέον, η Novibet ανακοίνωσε ένα στοίχημα που προβλέπει ότι Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τότεναμ θα σκοράρουν τουλάχιστον 1 γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στους αγώνες τους. Η απόδοση εδώ έχει ενισχυθεί στο 5.25.

Ένα ακόμη στοίχημα επικεντρώνεται στην Μάντσεστερ Σίτι και προβλέπει ότι θα κερδίσει και τα δύο ημίχρονα στον σημερινό αγώνα της απέναντι στην Αταλάντα. Η απόδοση στο συγκεκριμένο έχει ενισχυθεί στο 3.55.

Το τελευταίο από τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet προβλέπει ότι θα έχουμε GG στους δύο παρακάτω αγώνες: Λεβερκούζεν - Ατλέτικο και Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 3.25.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη των αγώνων που αφορούν. Και όσοι τα εκμεταλλευτούν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Novibet επέλεξε για σήμερα τον αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Σε όλα τα στοιχήματα που ανακοινώνει η Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία