Αποδόσεις για το Νόμπελ Ειρήνης ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχήματος Ladbrokes πρόσθεσε μια νέα αγορά στα ειδικά στοιχήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για μια αγορά που έχει περιφερειακή σχέση με την πολιτική, αλλά επικεντρώνεται στο Νόμπελ Ειρήνης που θα απονεμηθεί φέτος. Οι επιλογές που έχουν οι παίχτες που θέλουν να προβλέψουν το νικητή είναι αρκετές, αλλά όπως είναι φυσικό, τα φαβορί ξεχωρίζουν ήδη από την πρώτη ματιά.

 

Tα φαβορί της Ladbrokes για το Βραβείο Νόμπελ

Σύμφωνα με την στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes, τα βασικά φαβορί για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης είναι δύο. Πρόκειται για τους γείτονες ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας, Kim Jong Un και Moon Jae-in, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία επανόρθωσης των σχέσεων τους, μετά από δεκαετίες εχθρικού κλίματος. Η Ladbrokes, μάλιστα, έχει συμπεριλάβει τους δύο προέδρους σε ένα σημείο, γεγονός που σημαίνει ότι θεωρεί πιθανότερο να το κερδίσουν από κοινού. Η απόδοση που συνοδεύει το συγκεκριμένο σημείο δεν ξεπερνά το 1.67. Στην περίπτωση, μάλιστα, που η πρόβλεψη επαληθευθεί, θα είναι η δεύτερη φορά που Νοτιοκορεάτης πρόεδρος θα κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης, μετά τον Kim Dae-jung το 2000.

Οι δύο Πρόεδροι, όμως, δεν είναι οι μόνοι υποψήφιοι που παρουσιάζονται στην εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes. Ένα από τα σημεία είναι αφιερωμένο στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, με απόδοση 11.00. Την ίδια απόδοση έχει και το σημείο που προβλέπει ότι το Νόμπελ Ειρήνης θα καταλήξει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία