Υπηρεσία φωνητικής υπηρεσίας στοιχηματισμού αναπτύσσει η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρεία της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, ανακοίνωσε πως η θυγατρική της που εξειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες αναπτύσσει μια νέα φωνητική υπηρεσία στοιχηματισμού. Η νέα υπηρεσία, εφόσον αναπτυχθεί πλήρως και λανσαριστεί επίσημα στην αγορά, θα επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τα στοιχήματά τους μέσω της Unibet, χωρίς να αναζητούν επιλογές και να κάνουν κλικ σε αυτές που τους ενδιαφέρουν.

Η νέα τεχνολογική καινοτομία αποτελεί ευθύνη της Kindred Futures και αναπτύσσεται σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής λογισμικού φωνητικών εντολών Artificial Solutions.

 

Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της Kindred;

Η νέα αυτή υπηρεσία θα χρησιμοποιείται μέσω των ΑΙ βοηθών του διαδικτύου, όπως οι Google Assistant Amazon Alexa, Apple Siri και Microsoft Cortana. Το νέο λογισμικό θα επιτρέπει στους παίχτες να συνομιλούν με τις βοηθούς και να τοποθετούν τα στοιχήματά τους, χωρίς καν να ανοίγουν τον υπολογιστή ή το κινητό τους! Το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να δώσουν την εντολή σύνδεσης στον λογαριασμό τους, να επιλέξουν το στοίχημα που τους ενδιαφέρει και να ζητήσουν την τοποθέτησή του. Η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιείται μέσω συζήτησης με τις ΑΙ βοηθούς.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, τέλος, δεν είναι η μόνη που αναπτύσσει αυτή την εποχή η Kindred Futures. Τους τελευταίους μήνες, η Kindred έχει ανακοινώσει μια σειρά από φιλόδοξα projects τεχνολογίας που έχουν σκοπό να απλοποιήσουν τη διαδικασία στοιχηματισμού (για παράδειγμα την τεχνική νοημοσύνη επικοινωνίας), αλλά και να προστατέψουν αποτελεσματικότερα τους παίχτες από τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.