Το νέο Sportster app της Bwin: Social στοίχημα για διασκέδαση!

Η εταιρία στοιχήματος Bwin έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες την ολοκλήρωση ενός νέου app, το οποίο προσφέρει στους παίχτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν online, μαζί με τους φίλους τους. Πρόκειται για το Sportster, το οποίο η εταιρεία ανέπτυξε σε συνεργασία με τη σερβική εταιρεία Nordeus και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο στο Facebook, σε μορφή beta testing.

 

Η μεγάλη διαφορά του Sportster, σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες του online στοιχήματος, είναι ότι οι παίχτες δε στοιχηματίζουν με αληθινά χρήματα. Εφόσον πρόκειται για social παιχνίδι, απλά προβλέπουν τα αποτελέσματα των αγώνων, στοιχηματίζουν και συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με αυτές των φίλων τους στο Facebook και σε άλλα social media.

 

Οι επιλογές που έχουν, στην περίπτωση του Sportster, είναι τρεις. Η πρώτη τους επιτρέπει να στοιχηματίζουν σε πραγματικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες από όλον τον κόσμο. Ανάλογα με τους αγώνες που διοργανώνονται ανά την υφήλιο, οι παίχτες βλέπουν τις επιλογές τους και στοιχηματίζουν, όπως θα έκαναν σε μια από τις online στοιχηματικές εταιρίες.

 

Η δεύτερη αφορά σε εικονικούς αγώνες. Το app χρησιμοποιεί πραγματικά στατιστικά, τα οποία συγκεντρώνει από διάφορες βάσεις δεδομένων, και καθορίζει τη μοίρα ενός αγώνα, με βάση αυτά. Έτσι, οι παίχτες δε στοιχηματίζουν σε αποτελέσματα που προκύπτουν από τύχη, αλλά με γνώμονα τις αληθινές επιδόσεις των ομάδων.

 

Τέλος, οι παίχτες που θα κατεβάζουν το app του Sportster θα έχουν τη δυνατότητα να διοργανώνουν και τουρνουά στοιχημάτων! Τα συγκεκριμένα τουρνουά θα αποτελούνται από 11 γύρους και ο παίχτης με τα περισσότερα κερδισμένα στοιχήματα θα συγκεντρώνει και τους περισσότερους πόντους και θα αναδεικνύεται νικητής. Συγκεντρώνοντας, μάλιστα, πολλούς πόντους, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει δώρα και άλλα έπαθλα.

 

Σύμφωνα με τη Bwin, η φάση δοκιμών του app θα ολοκληρωθεί σύντομα και, κάπου στα τέλη Απριλίου, οι λάτρεις του online στοιχήματος θα μπορούν να το κατεβάζουν και να συναγωνίζονται με τους φίλους τους στο αγαπημένο τους παιχνίδι.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.