Νέα στοιχηματική ιστοσελίδα λάνσαρε η Coral

Η Coral προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της στοιχηματικής της ιστοσελίδας, καθώς λάνσαρε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα για όσα μέλη της προτιμούν να στοιχηματίζουν μέσω του υπολογιστή. Η νέα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των παιχτών και θυμίζει πλέον περισσότερο την αντίστοιχη πλατφόρμα του mobile στοιχήματος.

Το πλήθος των αλλαγών που πραγματοποίησε η Coral στον σχεδιασμό και στη λειτουργία της ιστοσελίδας της, όμως, δεν έχουν περιπλέξει στο ελάχιστο τη διαδικασία στοιχηματισμού. Τα μέλη της μπορούν να τοποθετούν με την ίδια ευκολία τα στοιχήματά τους και να εκμεταλλεύονται παράλληλα τα νέα χαρακτηριστικά.

 

Νέος σχεδιασμός και περισσότερες επιλογές

Η εμφάνιση της νέας ιστοσελίδας της Coral μοιάζει περισσότερο με την αντίστοιχη που θα δουν όσοι στοιχηματίζουν από το κινητό τους παρά με την προηγούμενη που εμφανιζόταν στην οθόνη του υπολογιστή. Τα νέα γραφικά και η νέα ταξινόμηση των στοιχηματικών επιλογών καθιστούν ευκολότερη την αναζήτηση ενός στοιχήματος, ενώ το μενού των αθλημάτων παραμένει στη θέση του.

Παράλληλα, η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται (ίδια με αυτή του mobile στοιχήματος) βοηθά στην εμφάνιση περισσότερων επιλογών στην οθόνη, αλλά και στο γρηγορότερο φόρτωμά τους.

Τέλος, στη νέα ιστοσελίδα εμφανίζονται και ανανεωμένες επιλογές για όσους δεν είναι απαραίτητα προσκολλημένοι στις παραδοσιακές μορφές στοιχηματισμού. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν πλέον να τοποθετούν στοιχήματα στο αμοιβαίο στοίχημα των ιπποδρομιών μέσω υπολογιστή και κινητού, αλλά και να μεταφερθούν με ένα κλικ στις επίσης ανανεωμένες σελίδες των τυχερών παιχνιδιών.

 

“Τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων”

Στην ανακοίνωση που δημοσίευσε η εταιρεία στοιχημάτων Coral για τη νέα ιστοσελίδα της αναφέρει ότι είναι μεν βασισμένη στην ίδια τεχνολογία που αξιοποιείται στο mobile στοίχημα, αλλά με πολλές βελτιώσεις, με αποτέλεσμα να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία δύο κόσμων. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι πρώτες εντυπώσεις των μελών της είναι άκρως θετικές και πως η μετάβαση από την παλιά στη νέα ιστοσελίδα πραγματοποιείται με φυσικό και εύκολο τρόπο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη