Νέα πλατφόρμα live streaming για την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral

Η Ladbrokes Coral ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας και πρωτοποριακής πλατφόρμας live streaming για τις ιστοσελίδες στοιχήματος που διατηρεί. Η νέα πλατφόρμα χρησιμοποιεί ριζοσπαστικές τεχνολογίες, προκειμένου να δώσει τον απόλυτο έλεγχο του υλικού που μεταδίδεται στους υπεύθυνους της εταιρείας.

Η νέα πλατφόρμα live streaming συνδυάζει κάθε υπηρεσία και μετάδοση (από τις ιστοσελίδες των Ladbrokes και Coral) σε ένα σημείο και χρησιμοποιεί έναν media player, με αποτέλεσμα όλοι οι παίχτες να απολαμβάνουν τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες.

 

Καλύτερη διανομή, καλύτερη μετάδοση

Η νέα πλατφόρμα της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Coral σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την iGame Media και μπορεί να μην προσφέρει νέες υπηρεσίες, αλλά καταφέρνει να συνδυάσει τις υπάρχουσες με τον βέλτιστο τρόπο. Αναλυτικότερα, στη νέα πλατφόρμα θα μεταδίδονται ταυτόχρονα όλα τα διαθέσιμα γεγονότα, είτε προέρχονται από τρίτους προμηθευτές είτε όχι, με αποτέλεσμα οι χρόνοι καθυστέρησης να μειώνονται σημαντικά. Με λίγα λόγια, η Ladbrokes Coral θα προσφέρει περισσότερες μεταδόσεις και σε μικρότερο χρόνο.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα live streaming, μάλιστα, δε θα είναι διαθέσιμη μόνο στις ιστοσελίδες των Ladbrokes και Coral, αλλά και στο δίκτυο πρακτορείων που διατηρούν.

 

“Μπροστά από τον ανταγωνισμό”

Ο Ian Chuter, COO του ψηφιακού τομέα της Ladbrokes Coral, δήλωσε σχετικά: “Αυτή η επαναστατική τεχνολογία επιτρέπει σε απεριόριστο αριθμό κατόχων δικαιωμάτων και υπηρεσιών να προσφέρουν το προϊόν τους μέσω της Ladbrokes Coral, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Τοποθετεί την εταιρεία σε ένα μοναδικό σημείο, όπου βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών αλλαγών και μπροστά από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, παραδίδει μια ενοποιημένη λύση για τους πελάτες μας, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν αθλητικά γεγονότα σε μια νέα και ενοποιημένη πλατφόρμα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.