Παρακολούθηση των παρολί στο app της Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes μας έχει καλομάθει τον τελευταίο καιρό, προχωρώντας σε συνεχείς αναβαθμίσεις των υπηρεσιών που προσφέρει, όχι μόνο στην ιστοσελίδα της, αλλά και στα apps που διαθέτει για τους παίχτες που στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Η τελευταία αναβάθμιση αφορά στο app για το κινητό και επικεντρώνει στους παίχτες που τοποθετούν παρολί στοιχήματα.

 

Πρόκειται για την υπηρεσία My Accas, η οποία διευκολύνει σημαντικά τους παίχτες που τοποθετούν παρολί μέσω του κινητού τους. Πρώτα απ' όλα, η συγκεκριμένη υπηρεσία τους βοηθά να σχηματίσουν άμεσα ένα κουπόνι με παρολί. Επιλέγοντας το κατάλληλο πεδίο, θα δουν μπροστά τους τους αγώνες των επόμενων ημερών - επιλέγοντας αυτούς που τους ενδιαφέρουν, δε θα τους μεταφέρουν έναν-έναν στο δελτίο τους, αλλά όλους μαζί, όταν ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

 

Το γεγονός, όμως, ότι οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν παρολί ευκολότερα και γρηγορότερα δεν αποτελεί καν το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό της νέα υπηρεσίας. Οι πραγματικά χρήσιμες υπηρεσίες έρχονται, αφού τοποθετηθούν τα παρολί. Από το σημείο αυτό και έπειτα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν τον τομέα my Accas στο μενού του app της Ladbrokes και να δουν τα παρολί που έχουν στοιχηματίσει - την αξία τους, τα πιθανά κέρδη και την ώρα έναρξης κάθε αγώνα. Και, μόλις οι αγώνες αρχίσουν, δίπλα σε καθένα από τα στοιχήματα του παρολί θα βλέπουν το μέχρι στιγμής σκορ, αλλά και την ένδειξη "winning" ή "losing", ανάλογα με την έως εκείνη τη στιγμή έκβαση του αγώνα. Όλα τα παραπάνω θα μπορούν να τα δουν στο σημείο που αναγράφονται τα εκκρεμή στοιχήματά τους.

 

Οι λάτρεις των παρολί, λοιπόν, που διαθέτουν λογαριασμό στη Ladbrokes και στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους θα δουν τη διαδικασία να απλοποιείται σε σημαντικό βαθμό. Και, εκτός του γεγονότος ότι θα μπορούν να τοποθετήσουν ένα παρολί ευκολότερα και γρηγορότερα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για την κατάσταση των στοιχημάτων τους.

H Ladbrokes είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία και ετός από live στοίχημα πρoσφέρει στα μέλη της και online-live καζίνο,πόκερ,μπίνκο και πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.