Νέος τομέας υπεύθυνου στοιχηματισμού στο επιχειρηματικό μοντέλο της William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τομέα στο επιχειρηματικό μοντέλο της, με σκοπό να προστατεύει αποτελεσματικότερα τους πελάτες της από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο εθισμός στον τζόγο. Ο νέος τομέας επικεντρώνεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και δημιουργείται από το μηδέν, με επικεφαλής ένα νέο στέλεχος της στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικότερα, επικεφαλής του νέου τομέα θα είναι ο Pedro Romero, πρώην διευθυντής επιχειρήσεων πελατών του ομίλου Jackpotjoy. Ο Romero έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα που περιέχει την προστασία των πελατών και έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντά του στη William Hill.

 

Τι περιλαμβάνει ο νέος τομέας της William Hill

Ο τομέας υπεύθυνου στοιχηματισμού, τον οποίο έχει αναλάβει ο Pedro Romero, θα έχει σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία των πελατών της William Hill από τις συνέπειες εθισμού στον τζόγο. Ο νέος επικεφαλής θα χαράξει τη στρατηγική δημιουργίας ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα θα διοργανώσει μια σειρά από ενημερωτικά προγράμματα για τους υπαλλήλους της εταιρείας, προκειμένου να είναι σε θέση να συμβουλεύουν τους παίχτες και να εντοπίζουν συμπεριφορές που ενδεχομένως οφείλονται σε εθισμό στον τζόγο.

Το νέο τμήμα, τέλος, έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του, από τις 4 Μαΐου, και θα συνεχίσει να εργάζεται για την προώθηση του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.