0% γκανιότα στον τελικό του Μουντιάλ από την Championsbet

Όσα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet στοιχηματίσουν στον επερχόμενο τελικό του Μουντιάλ, ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή (13 Ιουλίου στις 11 το βράδυ) θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην ανακοίνωση πως η εταιρεία δε θα διατηρήσει γκανιότα στην στοιχηματική αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε 0% γκανιότα στον τελικό του Μουντιάλ, το οποίο σημαίνει πως οι αποδόσεις είναι αυξημένες, σε σχέση με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Χάρη στις υψηλότερες αποδόσεις, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την τελευταία τους ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ.

Η Championsbet είχε ανακοινώσει και τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Βραζιλία και Γερμανία με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία