0% γκανιότα στο Champions League διατηρεί η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά που σχετίζεται με το Champions League, αλλά και με τα… αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν τα μέλη της. Η νέα προσφορά εξαλείφει τη γκανιότα σε επιλεγμένα σημεία ενός σημερινού αγώνα, με αποτέλεσμα να αυξάνει τις αποδόσεις και να υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο του.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα σημεία αυτά έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παιχτών.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Ουσιαστικά, οι αποδόσεις αυξάνονται χάρη στην απουσία της γκανιότας, η οποία κανονικά μειώνει ελαφρώς τις τιμές. Χωρίς τη γκανιότα, όμως, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο και Γιουβέντους, πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν δε θα υπόκεινται σε προϋποθέσεις, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.99 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.06 για ισοπαλία και 2.93 για νίκη της Γιουβέντους. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο και ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Η Goalbet χτες επέλεξε τον αγώνα Λίβερπουλ-Μπάγερν για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της, σήμερα σειρά παίρνει η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία