Μάντσεστερ Γ. – Σαουθάμπτον με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Premier League, το δημοφιλέστερο ίσως πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, έχει επιστρέψει και η σημερινή ημέρα φέρνει αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Η προσφορά της ιστοσελίδας δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα αυξημένα κέρδη μπορούν να έρθουν, χάρη στην αύξηση των αποδόσεων που φέρνει στην αγορά του 1Χ2 η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως ο Stoiximan. Η προμήθεια αυτή ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι αποδόσεις που θα δουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Premier League έχουν ως εξής: 1.50 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 4.60 για ισοπαλία και 8.50 για νίκη της Σαουθάμπτον. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα από τα αντίστοιχα των αποδόσεων του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, ξεχωρίζει, χάρη στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Εξάλλου, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Μάντσεστερ Γ. – Σαουθάμπτον (ο αγώνας ξεκινά στις 22:00), στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον προϋποθέσεις, όπως στοιχηματισμός ενός ελάχιστου ποσού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν, δεν υφίστανται. Όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία