Μπράντφορντ - Χάρογκεϊτ Τάουν με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet στρέφει σήμερα την προσοχή των μελών της σε έναν επιλεγμένο αγώνα της αγγλικής League 2 και υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε ότι προσφέρει με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπράντφορντ και Χάρογκεϊτ Τάουν, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που ανακοινώνει στην αγορά του 1Χ2.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, άλλωστε, τα επιλεγμένα σημεία συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα, τα οποία θα έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επίσης, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα και χωρίς περιορισμούς από τον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της League 2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.55 για νίκη της Μπράντφορντ, 3.28 για ισοπαλία και 2.94 για νίκη της Χάρογκεϊτ Τάουν. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί σε βαθμό που ξεπερνούν το μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στα μέλη της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία