Λίβερπουλ-Άρσεναλ: Ενισχυμένες αποδόσεις στη William Hill

Το κορυφαίο ντέρμπι της τρέχουσας αγωνιστικής της Premier League, ο αγώνας ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ που διεξάγεται απόψε στις 20:00, δε θα μπορούσε να απουσιάζει, όχι μόνο από το πρόγραμμα της William Hill, αλλά και από τη λίστα των σημερινών προσφορών της. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων για όσους παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε μία ή περισσότερες επιλεγμένες αγορές.

 

Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν κάποια συγκεκριμένα σημεία και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται. Ενδεχομένως, βέβαια, το ρίσκο να είναι λίγο υψηλό σε κάποιες από αυτές, αλλά οι αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο – πρόκειται, μάλιστα, για κέρδη που θα έχουν μορφή μετρητών και όχι μπόνους.

 

Όσοι, λοιπόν, σκοπεύουν να στοιχηματίσουν απόψε στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις της William Hill, στα παρακάτω σημεία.

 

Το πρώτο αφορά σε νίκη της Λίβερπουλ και στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και συνοδεύεται από απόδοση 5.50. Το δεύτερο προβλέπει νίκη της Λίβερπουλ και σκοράρισμα τεσσάρων ή περισσότερων γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα και συνοδεύεται από απόδοση 9.00. Και το τρίτο προβλέπει και πάλι νίκη της Λίβερπουλ και το να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κριστιάν Μπεντεκέ, με απόδοση 6.00.

 

Τα επόμενα τρία σημεία προβλέπουν νίκη της Άρσεναλ και παρόμοια σενάρια. Το σημείο για νίκη της Άρσεναλ και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, λοιπόν, συνοδεύεται από απόδοση 5.00. Αντίστοιχα, η νίκη της Άρσεναλ και το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα πληρώνει με απόδοση 8.00. Και η νίκη της Άρσεναλ και το να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μεζούτ Εζίλ συνοδεύονται από απόδοση 7.00.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα στη William Hill, θα εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς παράλληλα να υποστούν αύξηση του ρίσκου.

 

H στοιχηματική εταιρία είχε ενισχύσει τις αποδόσεις της και στον προηγούμενο αγώνα της Λίβερπουλ με την Στοκ.

 

Η Wiiliam Hill είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο και προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία