Ουέσκα-Βαγιαδολίδ με αυξημένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Για μια ακόμη ημέρα, ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμοι στη Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Ο επιλεγμένος αγώνας σήμερα είναι αυτός της Primera Division ανάμεσα σε Ουέσκα και Βαγιαδολίδ και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Ουέσκα-Βαγιαδολίδ να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι τρεις αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Μέσω της προσφοράς**, λοιπόν, οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά** έχουν όλα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του Ουέσκα-Βαγιαδολίδ. Από τη στιγμή που κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα δικαιούται τα αυξημένα κέρδη που φέρνουν οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Ουέσκα-Βαγιαδολίδ

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.35 για νίκη της Ουέσκα, 3.39 για ισοπαλία και 3.58 για νίκη της Βαγιαδολίδ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία