ΠΑΟΚ-Σάλκε με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μαζί με τους αγώνες του Europa League έχουν επιστρέψει και οι υποχρεώσεις τον ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Σάλκε, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Δεν είναι, άλλωστε, μόνο το γεγονός ότι οι αγώνες του Europa League επιστρέφουν μετά από μήνες ή ότι ο αγώνας έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Είναι και το γεγονός ότι η εταιρία στοιχημάτων Novibet τον προσφέρει με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχει ανακοινώσει κάποιες αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Πρόκειται για την προμήθεια που διατηρεί η Novibet, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει, οι αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του σημερινού αγώνα του Champions League: 3.73 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.35 για ισοπαλία και 2.27 για νίκη της Σάλκε. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα παραμένουν σε επίπεδα άνω του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Με άλλα λόγια, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη στο ΠΑΟΚ-Σάλκε. Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:05), στην αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα, προκειμένου να κερδίσουν. Τα κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία