Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Όπως κάθε εβδομάδα, η εταιρία στοιχήματος Mybet επέλεξε κάποιους από τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και τους προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις», η οποία μειώνει τη γκανιότα που διατηρούν οι υπεύθυνοι σε επιλεγμένους αγώνες κορυφαίων διοργανώσεων.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί κάθε ιστοσελίδα του στοιχήματος, προκειμένου να αποκομίζει κέρδη από κάθε στοίχημα και η μείωσή της έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοινώνονται στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες να έχουν μειωθεί ελάχιστα και να παραμένουν σε άκρως ανταγωνιστικά επίπεδα.

 

Χάρη στη μείωση της γκανιότας, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να επιλέξουν έναν (ή περισσότερους) από τους αγώνες που συμμετέχουν σε αυτή. Αυτή την εβδομάδα, συμμετέχουν δύο αγώνες – ένας από την ιταλική Serie A και ένας από την ισπανική Primera Division.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τους εξής αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Μίλαν και Ρόμα, ο οποίος διεξάγεται στις 14 Μαΐου και διαθέτει αποδόσεις που βρίσκονται στο 105,02%, σε σχέση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού, και αυτόν ανάμεσα σε Μάλαγα και Μπιλμπάο, ο οποίος διεξάγεται στις 17 Μαΐου και διαθέτει αποδόσεις που βρίσκονται στο 103,6%, σε σχέση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν τους παραπάνω αγώνες, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξή τους, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν.

 

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και χάρη στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει ιδιαίτερα στα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία