Κορυφαίες αποδόσεις στα προκριματικά του Europa League από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Europa League έχουν ξεκινήσει και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν και σήμερα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στις εταιρίες στοιχημάτων, εν μέσω της προσωρινής διακοπής του Μουντιάλ. Άλλωστε, σήμερα έρχονται αντιμέτωπες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης οι ΚΙ Κλάκσβικ και Μπιρκικάρα, προσφέροντας αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες.

Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, στοιχηματίζοντας στο 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε ΚΙ Κλάκσβικ και Μπιρκικάρα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κορυφαίες αποδόσεις στη Novibet, οι οποίες έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Προσφορά για αυξημένα κέρδη στη Novibet

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Εκεί, οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που υπό κανονικές συνθήκες ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Χωρίς τη γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Από τη στιγμή που η Novibet έθεσε σε ισχύ την προσφορά της, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Europa League έχουν αυξηθεί και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 3.37 για νίκη της ΚΙ Κλάκσβικ, 3.40 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη της Μπιρκικάρα. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία