Τουρκία-Ρωσία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Ο αγώνας ποδοσφαίρου που ξεχωρίζει σήμερα στην στοιχηματική εταιρία Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία που διεξάγεται στο πλαίσιο του UEFA Nations League και, όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα μικρό… λίφτινγκ σε επιλεγμένες αποδόσεις της αναμέτρησης, προκειμένου να κάνουν πιο δελεαστικά τα στοιχήματα σε αυτές. Συγκεκριμένα, ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Novibet, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουν, τα κέρδη που θα εισπράξουν θα είναι αυξημένα, χωρίς να έχει αυξηθεί παράλληλα το ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές στο 1Χ2

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* στο Τουρκία-Ρωσία ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα είναι αυξημένα, ενώ θα έχουν παράλληλα τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

Όλη η ουσία της προσφοράς** βρίσκεται στις τρεις αυξημένες αποδόσεις του σημερινού αγώνα του Nations League. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην απουσία της γκανιότας*: 2.24 για νίκη της Τουρκίας, 3.45 για ισοπαλία και 3.73 για νίκη της Ρωσίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Και χτες η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, επέλεξε να ανακοινώσει αγώνα του UEFA Nations League με 0% γκανιότα* και πιο συγκεκριμένα αυτόν ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία