Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Κορυφαίες αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League

Τα προκριματικά του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet αποφάσισε να επιβραβεύσει με αυξημένα κέρδη όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι διατηρούν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μάριμπορ και ΑΪΚ Στοκχόλμης, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάριμπορ και ΑΪΚ Στοκχόλμης έχουν αυξηθεί και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα.

 

Μάριμπορ - ΑΪΚ Στοκχόλμης με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Εκείνα, άλλωστε, είναι τα μόνα που συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις αυτές, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάριμπορ και ΑΪΚ Στοκχόλμης, πριν τις 21:15 που ξεκινά. Με αυτόν τον τρόπο, οι προβλέψεις τους θα συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις και θα τους ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη, αν αποδειχθούν σωστές. Τα κέρδη που θα αποφέρουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνουν τα πιθανά κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις του 1Χ2 στον σημερινό προκριματικό του Champions League έχουν αυξηθεί και διαμορφώθηκαν ως εξής: 2.39 για νίκη της Μάριμπορ, 3.40 για ισοπαλία και 3.46 για νίκη της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Δεδομένου ότι ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, τα κέρδη που υπόσχονται είναι περισσότερα και δε συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία