Μειωμένο ρίσκο στο Europa League υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Οι προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες στα στοιχήματα ποδοσφαίρου και μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα οι παίχτες είναι αρκετές, κυρίως χάρη στην επιστροφή των αγώνων του Europa League. Χάρη σε τέτοιου είδους προσφορές, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους είτε να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Μια νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται το δεύτερο: να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στα κατάλληλα παρολί, ανάλογα με τις εξελίξεις στον σημερινό ημιτελικό του Europa League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Βαλένθια.

 

Πώς λειτουργεί η σημερινή προσφορά της Goalbet;

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα χαμένα παρολί στοιχήματα, στην περίπτωση που σκοράρει το πρώτο γκολ του Άρσεναλ-Βαλένθια είτε ο Πιέρ Αουμπαμεγιάνγκ είτε ο Ντανιέλ Παρέχο. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, προσφέροντας ένα πριμ ίσο με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι χάσουν θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα απ’ όλα τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει και τον αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Βαλένθια και που να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Έπειτα, οι παίχτες που έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν έχουν παρά να περιμένουν τις εξελίξεις του Άρσεναλ-Βαλένθια. Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet και το στοίχημά τους χάσει, θα δικαιούνται την κατάλληλη αποζημίωση.

Τέλος να πούμε πως για σήμερα ο επιλεγμένος αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι αυτός ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τσέλσι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία