Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga 2 από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία ενός σημερινού αγώνα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι διατηρούν 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα της Bundesliga 2 ανάμεσα σε Μπίλεφελντ και Σεντ Πάουλι, με αποτέλεσμα κάποιες επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία σειρά από αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες θα ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Η σημερινή προσφορά** βασίζεται στην απουσία της γκανιότας*, της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων, από επιλεγμένα σημεία. Η Novibet δε διατηρεί γκανιότα* στο 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι να εκμεταλλευτούν εγκαίρως μία από τις αυξημένες αποδόσεις. Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μίλεφελντ και Σεντ Πάουλι, πριν τις 21:30 που ξεκινά. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga και κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.14 για νίκη της Μπίλεφελντ, 3.75 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Σεντ Πάουλι. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, ενώ παράλληλα υπόσχονται κέρδη με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, όσοι κερδίσουν θα μπορούν να προχωρήσουν σε άμεση ανάληψη των χρημάτων, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία